Menü nyitás
 

Spirit Nail Spa Etikett

A Spirit Nail Spa-ban nagy hangsúlyt fektetünk vendégeink teljeskörű kiszolgálására. Ehhez többek közt hozzájárul az általunk használt termékek kiemelkedő minősége és kollégáink vendégekhez viszonyuló kapcsolata is.

A felhőtlen nyugalom és feltöltődés érdekében megkérjük kedves vendégeinket, hogy legyenek kedvesek telefonjaikat a kezelés időtartama alatt lehalkítani.

A Spirit Nail Spa Budapest kutyabarát helyei közé tartozik, így természetesen szeretettel látjuk a kedvenceket is. Azonban más vendégekre való tekintettel kérjük, hogy abban az esetben hozd el kedvencedet, ha az ő nyugalmukat sem zavarja.

Ajándékkártya

Spirit Nail Spa ajándékkártya
Ajándékozz testi-lelki feltöltődést!

Ha különleges élményt szeretnél ajándékozni, válaszd különleges ajándékkártyáinkat, melyeket minden esetben névre szólóan állítunk ki.

Megrendelés
Sütiket és más technológiát használunk a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is. Az Elfogadom gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez. A hozzájárulásod tartalmát a További beállítások gomb alatt állíthatod be, amit bármikor módosíthatsz. Adatvédelmi Tájékoztató