Menü nyitás
+36 70 615 1200
HU | ENG
 

Rólunk

Galgóczy Zsuzsanna és Pintér József, az A-list Salon&Spa tulajdonosai
Galgóczy Zsuzsanna és Pintér József, az A-list Salon&Spa tulajdonosai

Üdvözöljük Kedves Vendégeinket a Spirit Nail Spa oldalán!

Az elmúlt 17 évben 3 sikeres, és kiemelkedően magas minőséget képviselő szalont nyitottunk, illetve vezetünk a mai napig. Ezek az A-list Salon&Spa szalonok, ahol vendégeink kényelméről és elégedettségéről több, mint 50 kiváló szakember gondoskodik nap-mint-nap. Szalonjaink teljes körű szépségszolgáltatásokat nyújtanak a fodrászattól kezdve, a prémium kozmetikai kezeléseken át a manikűr-pedikűr-is, illetve masszázs terápiákig.

2019-ben nagyot álmodtunk.

Szerettünk volna egy olyan szalont, ahol vendégeink nyugodt, harmonikus környezetben, valódi luxus manikűr-pedikűr szolgáltatásokkal találkozhatnak. Tudtuk, hogy utunk nem lesz könnyű, hiszen Magyarországon a kéz- és lábápolás, a vendégek fejében, még inkább a gyors, rapid szépészeti szolgáltatások közé tartozik. A legtöbbek számára nehéz elképzelni, hogyan is lehetne ebből luxus élményt nyújtani. A célunk az volt, hogy megteremtsünk egy olyan helyet, ahol a legigényesebb Hölgyek és Urak elvárásai is teljesülnek.


Spirit Nail Spa szalon
Spirit Nail Spa szalon
Spirit Nail Spa szalon

Kezeink és lábaink ápoltsága, szépsége nem csak az üzleti életben rendkívül fontos, hiszen ezekkel érintkezünk a külső világgal is, ezekkel teremtünk kapcsolatot. Holisztikus szemléletünknek köszönhetően vendégeink lelkileg is feltöltődhetnek a Sprit Nail Spa-ban, kollégáink tökéletes ellazulást és kiemelt figyelmet fordítanak mindenkire. Prémium minőségű termékeink, magasan képzett szakembereink és gyönyörű szalonunk egytől-egyig VIP élményt nyújtanak.

Szeretettel várjuk Önt is a Spirit Nail Spa-ban!

Galgóczy Zsuzsanna, Pintér József


Ismerd meg munkatársainkat!

Kajtor Karina

Kajtor Karina

Art Kéz- és Lábápoló

Kedves Vendégeim!

 

Hadd mutatkozzak be Nektek néhány szóban…

2018-ban kezdtem el a kézápoló és műkörömépítő szakmát, egy évvel később pedig csatlakoztam az A-list csapatához. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy egy ilyen színvonalas szalonban dolgozhatok és válhatok jobbá hétről hétre a rendszeres továbbképzéseknek és a már régóta a szakmában dolgozó kolléganők segítségének köszönhetően.

Vendégeimmel hamar megtalálom a közös hangot, precíznek és maximalistának tartom magam, mindig a legjobbra törekszem, ezért a jövőben is minden tudásommal arra törekszem, hogy vendégeim elégedetten és csodaszép körmökkel álljanak fel a székemből.

 

Várlak Téged is sok szeretettel!Vincze Adél

Art Kéz- és Lábápoló

Kedves Vendégeim!

 

Hadd mutatkozzak be Nektek néhány szóban…

Vörös Adél vagyok, kéz- és lábápoló, műkörömépítő. Pályafutásomat 2016-ban kezdtem lábápolóként. Később pedig beleszerettem a lábápolás esztétikájába, a precíz és alapos pedikűr készítésbe, a lábak megszépítésébe. Ez motivált, mikor 2017-ben elsajátítottam a kézápoló és műkörömépítő szakmát.

Boldoggá tesz, ha fejlődhetek, ezért munkám során folyamatosan arra törekszem, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki vendégeim körmeiből személyre szabottan, az igényeik és személyiségüknek megfelelően, hogy elégedetten hagyják el a szalont. 

 

Várlak Téged is sok szeretettel!Vincze Adél
Altziebler Diána

Altziebler Diána

Senior Kéz- és Lábápoló - Franchise partner

Kedves Vendégeim!

 

Hadd mutatkozzak be Nektek néhány szóban…

2021 elején szereztem meg a kézápoló- és műkörömépítő szakmát. Szerelem volt első látásra! Mindig is olyan munkára vágytam, amit szeretek és szívvel-lélekkel csinálhatok. 

Sokáig nem tudtam, mivel szeretnék foglalkozni, most viszont maximálisan úgy érzem, hogy nem csak a szakmában, de munkahely téren is megtaláltam a helyemet, mégpedig itt, az A-list-szalon csapatában. 

 

Várlak Téged is sok szeretettel!Privitzer Laura

Senior Kéz-és Lábápoló - Franchise partner
Privitzer Laura
Ajándékkártya

Spirit Nail Spa ajándékkártya
Ajándékozzon testi-lelki feltöltődést!

Ha különleges élményt szeretne ajándékozni, válassza exkluzív ajándékkártyáinkat, melyeket minden esetben névre szólóan állítunk ki.

Megrendelés