Menü nyitás
 

Rólunk

Galgóczy Zsuzsanna és Pintér József, az A-list Salon&Spa tulajdonosai
Galgóczy Zsuzsanna és Pintér József, az A-list Salon&Spa tulajdonosai

Üdvözlünk a Spirit Nail Spa oldalán!

2019-ben nagyot álmodtunk, hisz a József Nádor téren megnyitottuk mini nail spa szalonunkat, ahol 4 kolléga biztosítja vendégeink számára a feltöltődést.

A Spirit nevet azért választottuk, mert hiszünk abban hogy a név tükrözi a bele vetett hitet és azt az energiát, amit képvisel.

A kialakításban a kényelem és a komfort volt az elsődleges szempont. Egy olyan szalont szerettünk volna kialakítani, ahol a feltöltődés az elsődleges a vendégek számára, ezért is választottuk a mindful és a slow beauty szolgáltatásokat a portfóliónkba.

A klasszikus mindful manikűr és pedikűr a lenövésmentes technikával igény szerint egészül ki erősített gél lakkal.

A slow beauty szolgáltatás a pedikűrben a kényeztetés érzését viszi magával a klasszikus pedikűr mellett.


Spirit Nail Spa szalon
Spirit Nail Spa szalon
Spirit Nail Spa szalon

Ismerd meg munkatársainkat!

Ajándékkártya

Spirit Nail Spa ajándékkártya
Ajándékozz testi-lelki feltöltődést!

Ha különleges élményt szeretnél ajándékozni, válaszd különleges ajándékkártyáinkat, melyeket minden esetben névre szólóan állítunk ki.

Megrendelés
Sütiket és más technológiát használunk a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is. Az Elfogadom gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez. A hozzájárulásod tartalmát a További beállítások gomb alatt állíthatod be, amit bármikor módosíthatsz. Adatvédelmi Tájékoztató