Menü nyitás
+36 70 615 1200
HU | ENG
 

Rólunk

Galgóczy Zsuzsanna és Pintér József, az A-list Salon&Spa tulajdonosai
Galgóczy Zsuzsanna és Pintér József, az A-list Salon&Spa tulajdonosai

Üdvözöljük Kedves Vendégeinket a Spirit Nail Spa oldalán!

Az elmúlt 17 évben 3 sikeres, és kiemelkedően magas minőséget képviselő szalont nyitottunk, illetve vezetünk a mai napig. Ezek az A-list Salon&Spa szalonok, ahol vendégeink kényelméről és elégedettségéről több, mint 50 kiváló szakember gondoskodik nap-mint-nap. Szalonjaink teljes körű szépségszolgáltatásokat nyújtanak a fodrászattól kezdve, a prémium kozmetikai kezeléseken át a manikűr-pedikűr-is, illetve masszázs terápiákig.

2019-ben nagyot álmodtunk.

Szerettünk volna egy olyan szalont, ahol vendégeink nyugodt, harmonikus környezetben, valódi luxus manikűr-pedikűr szolgáltatásokkal találkozhatnak. Tudtuk, hogy utunk nem lesz könnyű, hiszen Magyarországon a kéz- és lábápolás, a vendégek fejében, még inkább a gyors, rapid szépészeti szolgáltatások közé tartozik. A legtöbbek számára nehéz elképzelni, hogyan is lehetne ebből luxus élményt nyújtani. A célunk az volt, hogy megteremtsünk egy olyan helyet, ahol a legigényesebb Hölgyek és Urak elvárásai is teljesülnek.


Spirit Nail Spa szalon
Spirit Nail Spa szalon
Spirit Nail Spa szalon

Kezeink és lábaink ápoltsága, szépsége nem csak az üzleti életben rendkívül fontos, hiszen ezekkel érintkezünk a külső világgal is, ezekkel teremtünk kapcsolatot. Holisztikus szemléletünknek köszönhetően vendégeink lelkileg is feltöltődhetnek a Sprit Nail Spa-ban, kollégáink tökéletes ellazulást és kiemelt figyelmet fordítanak mindenkire. Prémium minőségű termékeink, magasan képzett szakembereink és gyönyörű szalonunk egytől-egyig VIP élményt nyújtanak.

Szeretettel várjuk Önt is a Spirit Nail Spa-ban!

Galgóczy Zsuzsanna, Pintér József


Ismerd meg munkatársainkat!

Kajtor Karina

Kajtor Karina

Senior Kéz- és Lábápoló
Kedves Vendégek!
 
Kajtor Karina vagyok, 2018-ban kezdtem el a kézápoló és műkörömépítő szakmát.
2019 elején kerültem az A-list pesti csapatához. Nagyon szerencsésnek érzem magam, 
hogy egy ilyen színvonalas szalonban dolgozhatok, és válhatok jobbá hétről hétre a rendszeres továbbképzéseknek,
és a már régebb óta a szakmában dolgozó kolléganők segítségének köszönhetően.
 
Vendégeimmel hamar megtalálom a közös hangot, precíznek és maximalistának tartom magam, mindig a legjobbra törekszem.
Minden tudásommal azon leszek, hogy  elégedetten és csodaszép körmökkel távozz a székből. 
Várok mindenkit szeretettel!

Vörös Adél

Art Kéz- és Lábápoló

Vörös Adél vagyok, kéz- és lábápoló, műkörömépítő. Pályafutásomat 2016-ban kezdtem lábápolóként. Első célom a problémás lábak megmentése, a tőlem telhető legtöbb segítség nyújtása volt. Később beleszerettem a lábápolás esztétikájába, a precíz és alapos pedikűrökbe, a lábak megszépítésébe. Ez motivált, mikor 2017-ben elsajátítottam a kézápoló és műkörömépítő szakmát, boldoggá tesz, ha fejlődhetek. Munkám során folyamatosan arra törekszem, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki vendégeim körmeiből személyre szabottan, az igényeik és személyiségük alapján, hogy elégedetten hagyják el a szalont. Minden kedves vendéget várok szeretettel, aki egy kifinomult, elegáns, pontos és maximalista manikűrre, műkörömre, vagy pedikűrre vágyik.

Vörös Adél
Altziebler Diána

Altziebler Diána

Kézápoló
Ajándékkártya

Spirit Nail Spa ajándékkártya
Ajándékozzon testi-lelki feltöltődést!

Ha különleges élményt szeretne ajándékozni, válassza exkluzív ajándékkártyáinkat, melyeket minden esetben névre szólóan állítunk ki.

Megrendelés