Menü nyitás
+36 70 881 9955
HU | ENG
 
Ajándékkártya

Spirit Nail Spa ajándékkártya
Ajándékozzon testi-lelki feltöltődést!

Ha különleges élményt szeretne ajándékozni, válassza exkluzív ajándékkártyáinkat, melyeket minden esetben névre szólóan állítunk ki.

Megrendelés

Rólunk

Galgóczy Zsuzsanna és Pintér József, az A-list Salon&Spa tulajdonosai
Galgóczy Zsuzsanna és Pintér József, az A-list Salon&Spa tulajdonosai

Üdvözöljük Kedves Vendégeinket a Spirit Nail Spa oldalán!

Az elmúlt 17 évben 3 sikeres, és kiemelkedően magas minőséget képviselő szalont nyitottunk, illetve vezetünk a mai napig. Ezek az A-list Salon&Spa szalonok, ahol vendégeink kényelméről és elégedettségéről több, mint 50 kiváló szakember gondoskodik nap-mint-nap. Szalonjaink teljes körű szépségszolgáltatásokat nyújtanak a fodrászattól kezdve, a prémium kozmetikai kezeléseken át a manikűr-pedikűr-is, illetve masszázs terápiákig.

2019-ben nagyot álmodtunk.

Szerettünk volna egy olyan szalont, ahol vendégeink nyugodt, harmonikus környezetben, valódi luxus manikűr-pedikűr szolgáltatásokkal találkozhatnak. Tudtuk, hogy utunk nem lesz könnyű, hiszen Magyarországon a kéz- és lábápolás, a vendégek fejében, még inkább a gyors, rapid szépészeti szolgáltatások közé tartozik. A legtöbbek számára nehéz elképzelni, hogyan is lehetne ebből luxus élményt nyújtani. A célunk az volt, hogy megteremtsünk egy olyan helyet, ahol a legigényesebb Hölgyek és Urak elvárásai is teljesülnek.


Spirit Nail Spa szalon
Spirit Nail Spa szalon
Spirit Nail Spa szalon

Kezeink és lábaink ápoltsága, szépsége nem csak az üzleti életben rendkívül fontos, hiszen ezekkel érintkezünk a külső világgal is, ezekkel teremtünk kapcsolatot. Holisztikus szemléletünknek köszönhetően vendégeink lelkileg is feltöltődhetnek a Sprit Nail Spa-ban, kollégáink tökéletes ellazulást és kiemelt figyelmet fordítanak mindenkire. Prémium minőségű termékeink, magasan képzett szakembereink és gyönyörű szalonunk egytől-egyig VIP élményt nyújtanak.

Szeretettel várjuk Önt is a Spirit Nail Spa-ban!

Galgóczy Zsuzsanna, Pintér József


Ismerd meg munkatársainkat!