Menü nyitás
+36 70 615 1200
HU | ENG
 

Különleges alkalmakra

Édes Kettesben

Édes Kettesben

Páros csomagunk tökéletes választás, ha Ön a kedvesével, édesanyjával vagy barátnőjével együtt szeretne ellátogatni hozzánk. Mindezt egy különleges, személyre szabott élmény keretein belül. Édes Kettesben csomagunk részeként Önök bármely szolgáltatásunkat kiválaszthatják, és természetesen akár többet is igénybe vehetnek egy alkalommal.

A közös programot pezsgővel és egy kis meglepetéssel is édesítjük, ezen kívül vendégeinket To-Go-Kit-el ajándékozzuk meg a program végén.

Ha szeretne egy személyre szabott, igazi relaxáló, feltöltő élményt, akkor válassza édes kettesben csomagunkat, és mi garantáljuk, hogy mindketten elégedetten és magabiztosan lépnek majd ki szalonunkból.

Ajánlatkéréshez, kérem, kattintson az alábbi gombra:

Hollywoodi Élet

Hollywoodi Élet

A város szívében elhelyezkedő ékszerdobozunk tökéletes arra, hogy privát, VIP élményt nyújtson 1-8 főig. Ha Ön szeretné egyedül vagy barátaival, családjával élvezni kényeztető szolgáltatásainkat, akkor ez a csomag a tökéletes választás Önnek.

Ajánlatunk tartalmazza a szalonbérlés árát és a választott szolgáltatásokat. Ezen felül, igény esetén catering szervízt, fotós és/vagy videós felvételt is tudunk biztosítani, hogy valóban örök élmény maradjon ez a nap.

Minden vendégünket To-Go-Kit-el ajándékozzuk meg a program végén.

Kérje egyedi ajánlatunkat az alábbi gombra kattintva:

Ajándékkártya

Spirit Nail Spa ajándékkártya
Ajándékozzon testi-lelki feltöltődést!

Ha különleges élményt szeretne ajándékozni, válassza exkluzív ajándékkártyáinkat, melyeket minden esetben névre szólóan állítunk ki.

Megrendelés