Menü nyitás
+36 70 881 9955
HU | ENG
 

Különleges alkalmakra

Édes Kettesben

Édes Kettesben

Páros csomagunk tökéletes választás, ha Ön a kedvesével, édesanyjával vagy barátnőjével együtt szeretne ellátogatni hozzánk. Mindezt egy különleges, személyre szabott élmény keretein belül. Édes Kettesben csomagunk részeként Önök bármely szolgáltatásunkat kiválaszthatják, és természetesen akár többet is igénybe vehetnek egy alkalommal.

A közös programot pezsgővel és egy kis meglepetéssel is édesítjük, ezen kívül vendégeinket To-Go-Kit-el ajándékozzuk meg a program végén.

Ha szeretne egy személyre szabott, igazi relaxáló, feltöltő élményt, akkor válassza édes kettesben csomagunkat, és mi garantáljuk, hogy mindketten elégedetten és magabiztosan lépnek majd ki szalonunkból.

Ajánlatkéréshez, kérem, kattintson az alábbi gombra:

Hollywoodi Élet

Hollywoodi Élet

A város szívében elhelyezkedő ékszerdobozunk tökéletes arra, hogy privát, VIP élményt nyújtson 1-8 főig. Ha Ön szeretné egyedül vagy barátaival, családjával élvezni kényeztető szolgáltatásainkat, akkor ez a csomag a tökéletes választás Önnek.

Ajánlatunk tartalmazza a szalonbérlés árát és a választott szolgáltatásokat. Ezen felül, igény esetén catering szervízt, fotós és/vagy videós felvételt is tudunk biztosítani, hogy valóban örök élmény maradjon ez a nap.

Minden vendégünket To-Go-Kit-el ajándékozzuk meg a program végén.

Kérje egyedi ajánlatunkat az alábbi gombra kattintva:

Időpontfoglalás Édes kettesben csomagra

Kérjük, válassza ki az Ön és partnere számára legideálisabb kombinációt szolgáltatásaink közül. A megadott lehetőségeknél egymás mellett tüntettük fel, Ön és partnere milyen kezelést vehet igénybe nálunk az egyes variációk esetében.

Édes kettesben csomagjaink minden esetben tartalmaznak kedvezményt is, az eredeti árainkhoz képest. A kedvezményes árat a ikonokra kattintva tekintheti meg. Időpont választásnál rendszerünk automatikusan úgy foglal Önöknek, hogy mindketten egy időben végezzenek kollégáinknál.

Kellemes feltöltődést kívánunk!1

Milyen szolgáltatást szeretne?

Szolgáltatásaink
 
Mindful
Manikűr
Manikűr
Mindful
Pedikűr
Pedikűr
Mindful
Manikűr
Pedikűr
Mindful
Manikűr
Pedikűr
Manikűr
Pedikűr
Slow Beauty
Manikűr
Manikűr
Slow Beauty
Pedikűr
Pedikűr
Slow Beauty
Manikűr
Pedikűr
Slow Beauty
Manikűr
Pedikűr
Manikűr
Pedikűr
Tovább
2

Melyik időpontban?

2021. Március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
3

Kérjük válasszon!

Először vagyok itt
Visszatérő vendég vagyok
Foglalás
Ajándékkártya

Spirit Nail Spa ajándékkártya
Ajándékozzon testi-lelki feltöltődést!

Ha különleges élményt szeretne ajándékozni, válassza exkluzív ajándékkártyáinkat, melyeket minden esetben névre szólóan állítunk ki.

Megrendelés