Menü nyitás
+36 70 615 1200
HU | ENG
 

Foglalási Szabályzat


Késés esetén


A vendégeink kényeztetésére és feltöltődésére fordított idő nagyon fontos számunkra, így ha a következő időpontot a késés nem érinti kollegáink az egész kezelést elvégzik. Ha esetleg az Ön időpontját egy másik időpont követi, kollégáink maximum 10 perces késéssel tudják az egész szolgáltatást elvégezni. Abban az esetben, ha Ön több mint 10 perces csúszással érkezik, manikűröseink az időhöz mért legoptimálisabb szolgáltatás elvégzését fogják felajánlani az Ön számára.


Időpont törlése, módosítása és lemondása esetén


Amennyiben időpontját módosítani vagy törölni szeretné, kérjük, ezt jelezze a +36 70 615 1200-ös telefonon számon nyitvatartási időben, hétfőtől - péntekig 9:00 órától 20:00 óráig, illetve szombaton 9:00 órától 17:00 óráig. Ha ezt weboldalunkon keresztül szeretné jelezni, 0-24 órában megteheti, visszaigazoló emailben a törlés, illetve a mozgatás gombra kattintva.

Kérjük, legyen kedves lemondási, illetve áthelyezési szándékát 24 órán kívül megtenni, így lehetőségünk van a felszabadult időpontot más vendég számára kiajánlani. Abban az esetben, ha egy éven belül háromszor 24 órán belül mondja le foglalt időpontját, rendszerünk a harmadik alkalomnál az utolsó Ön által lemondott szolgáltatás árát a következő alkalommal kiszámlázza.

Abban az esetben, ha egy éven belül két alkalommal nem történik meg az időpont lemondása és szándékát semmilyen formában nem jelzi felénk, sajnos a jövőben nem áll módunkban újabb időpontot kiajánlani.

Felmerülő kérdés esetén, kérjük, forduljon bizalommal Magda Balázs Üzletvezetőhöz a salon@spiritnailspa.hu email címen.


Köszönjük szíves megértését és együttműködését!

Ajándékkártya

Spirit Nail Spa ajándékkártya
Ajándékozzon testi-lelki feltöltődést!

Ha különleges élményt szeretne ajándékozni, válassza exkluzív ajándékkártyáinkat, melyeket minden esetben névre szólóan állítunk ki.

Megrendelés