Menü nyitás
+36 70 615 1200
HU | ENG
 

Csomagajánlataink

Manikűr + pedikűr csomagjaink

Szalonunkban 2 manikűr és 2 pedikűr szekciót alakitottunk ki, ezért egyszerre 4 kolléganő tud egy időben dolgozni, csomagajánlataink pedig ehhez mérten lettek kialakítva vendégeink számára.

Ha számodra is fontos, hogy a kedvenc szolgáltatásaidat egy időben vehesd igénybe szalonunkban, akkor alábbi kombinált csomagjainkat Neked találtuk ki.

Merítkezz meg a teljes testet-lelket feltöltő, igazi Spirit Nail Spa élményben!

Mindful Manikűr és Pedikűr

Mindful Manikűr és Pedikűr

Relaxációt elősegítő kéz- és láb masszázzsal egybekötött gél lakkozás. Kollégáink először a kezeidet varázsolják gyönyörűvé, majd a csomagunk második fázisában kerül sor a lábak ápolására.

Senior: 35 800 Ft
Art: 37 800 Ft
Art Director: 39 800 Ft
Foglalás
Slow Beauty Manikűr és Pedikűr

Slow Beauty Manikűr és Pedikűr

A kényeztető rituálé a luxus relaxációért és feltöltődésért. A manikűr és pedikűr alatt az aromaterápia, a bőrhámlasztás és a körömápolás az, amelyekre kiemelkedő hangsúlyt fektetünk. A rituálé első felében a kezek, majd ezután a lábak kényeztetése kerül sorra.

Senior: 43 800 Ft
Art: 45 800 Ft
Art Director: 47 800 Ft
Foglalás
Férfi Manikűr és Pedikűr

Férfi Manikűr és Pedikűr

Valódi hatékonyság és kényeztető spa élmény egyben. Mert mi tudjuk, hogy egy mai modern férfinak fontos az ideje! Csomagunk igénybevétele esetén először vendégeink kezeit, majd lábait ápoljuk.

Javasolt ismétlés: 4-6 heti gyakorisággal

Senior: 25 800 Ft
Art: 27 800 Ft
Art Director: 29 800 Ft
Foglalás


Exkluzív élményt biztosító csomagjaink különleges alkalmakra

Ajánlataink meghitt vagy akár privát élményt biztosítanak azoknak a vendégeknek, akik a zavartalan nyugalomra, feltöltődésre és a Slow Beauty élményre vágynak szeretteik körében vagy saját nyugalmukat elősegítő privát szférában.

Édes Kettesben

Édes Kettesben

Páros csomagunk tökéletes választás, ha a kedveseddel, édesanyáddal vagy barátnőddel együtt szeretnél ellátogatni hozzánk. Édes Kettesben csomagunk igénybe vehető mindful vagy slow beauty szolgáltatásainkra.

Lehetőség van mindkét főnek manikűr vagy pedikűr vagy mindkét szolgáltatás igénybe vételére egy időben.

EGYEDI KÉRÉS ALAPJÁN A közös programot pezsgővel tesszük még varázslatosabbá!

Ajánlatkérés
Hollywoodi Élet

Hollywoodi Élet

A város szívében elhelyezkedő ékszerdobozunk tökéletes arra, hogy privát, VIP élményt nyújtson 1 - 6 főig. Ha szeretnéd egyedül, családoddal vagy barátaiddal élvezni kényeztető szolgáltatásainkat, akkor ez a csomag a tökéletes választás lehet.

Egyedi ajánlatunkat az alábbi gombra kattintva kérheted:

Ajánlatkérés
Ajándékkártya

Spirit Nail Spa ajándékkártya
Ajándékozz testi-lelki feltöltődést!

Ha különleges élményt szeretnél ajándékozni, válaszd különleges ajándékkártyáinkat, melyeket minden esetben névre szólóan állítunk ki.

Megrendelés