Menü nyitás
 

Spirit Nail Spa ajándékkártya
Ajándékozz testi-lelki feltöltődést!

A Spirit Nail Spa ajándékkártyák megvásárolhatók és átvehetők személyesen szalonunkban nyitvatartási időben hétfőtől-péntekig: 9:00 - 20:00 és szombaton: 9:00 - 19:00, vagy online is megrendelhetők utánvéttel az alábbi űrlap kitöltésével.


Ajándékkártya

Ha egy komplett, teljes élményt nyújtó ajándékot szeretnél, tökéletes választás lehet Mindful manikűr vagy pedikűr szolgáltatásunk.

Abban az esetben pedig, ha egy igazi spa kényeztetéssel szeretnéd meglepni szerettedet, rendeld meg Slow Beauty manikűr, pedikűr vagy csomag szolgáltatásaink egyikét.

Az Urakról sem feledkeztünk meg! Számukra is készültünk speciális, férfi szolgáltatásainkra beváltható ajándékkártyákkal.

 
Átvételi mód *


Név *
Telefonszám *
E-mail cím *
Posta cím *
Számlázási cím *
Kérjük válassz ajándékkártyáink közül: *
Megjegyzés

Ajándék kártyáink a megvásárlástól számított 6 hónapon belül válthatók be, a lejárati időt 3 hónappal kérés esetén meghosszabbítjuk.
 

Megrendelés
Sütiket és más technológiát használunk a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is. Az Elfogadom gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez. A hozzájárulásod tartalmát a További beállítások gomb alatt állíthatod be, amit bármikor módosíthatsz. Adatvédelmi Tájékoztató