Menü nyitás
 

Görgetés

Kényeztetés testnek és léleknek

A Spirit Nail Spa testi, lelki és szellemi megújulást, kiemelkedő szolgáltatásokat és feledhetetlen spa élményt biztosít a szalonba látogató Hölgyeknek és Uraknak a belváros szívében.

Engedd meg, hogy feltárjuk a valódi prémium manikűr és pedikűr szolgáltatások világát!

Szolgáltatásaink

Manikűr

Manikűr

Manikűr szolgáltatásaink a lakk cserétől a hosszantartó feltöltődést elősegítő rituálékig minden igényt kielégítenek. A manikűr szolgáltatások ideje alatt számunkra fontos szempont, hogy vendégeink valódi relaxációban részesüljenek. Engedd el a sietséget, a sürgető feladatokat! Minden nálunk töltött perc kizárólag Rólad szól!

Tovább
Pedikűr

Pedikűr

Pedikűr szolgáltatásaink választéka a kényeztetésre, a lábra kiható stressz oldására, a regenerálásra és az energizálásra fektetnek elsődleges hangsúlyt. Sok esetben a lábon nagy mennyiségű stressz rakódik le, amit már első ránézésre is felfedeznek tapasztalt kollégáink.

Pedikűrjeink alatt fontos szempont, hogy vendégeinket ne csak a lábon látható külső problémáktól szabadítsuk meg, hanem egyben olyan relaxáló élményt is nyújtsunk, ami a lelki feltöltődését szolgálja.

Tovább
Spirit Nail Spa szolgáltatásaink Uraknak

Spirit Nail Spa szolgáltatásaink Uraknak

Mi tudjuk, hogy egy mai modern, igényes férfi törődik a kezeinek és lábainak ápolásával. Szalonunkban tapasztalt kollégáink speciálisan az Urak igényeire szabott kéz- és lábápolási szolgáltatásokkal várják férfi vendégeinket.

Tovább
Csomagajánlataink

Csomagajánlataink

Holisztikus szemléletünket követve, a folyamatos kéz- és lábápolás elengedhetetlen egy olyan Hölgy számára, aki valóban szeretne törődni önmagával. Csomagjainkban manikűr és pedikűr szolgáltatásokat párosítunk annak érdekében, hogy a tökéletes relaxáló spa élmény mellett, az idődből is a maximumot tudjuk kihozni.

Tovább
Ajándékkártya

Spirit Nail Spa ajándékkártya
Ajándékozz testi-lelki feltöltődést!

Ha különleges élményt szeretnél ajándékozni, válaszd különleges ajándékkártyáinkat, melyeket minden esetben névre szólóan állítunk ki.

Megrendelés
Sütiket és más technológiát használunk a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is. Az Elfogadom gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez. A hozzájárulásod tartalmát a További beállítások gomb alatt állíthatod be, amit bármikor módosíthatsz. Adatvédelmi Tájékoztató